سومین سمپوزیوم بین المللی انجمن اندودانتیست های ایران و اولین همایش جامع انجمن اندودانتیست های ایران شعبه استان اصفهان

فراخوان مقاله

31 تیر 1396

با استعانت از يگانه هستي، سومین سمپوزیم بین المللی انجمن اندودانتیست های ایران و اولین همایش جامع انجمن اندودانتیست های ایران شعبه استان اصفهان با رویکرد بیومتریال در اندودانتیکس از تاریخ 14 لغایت 17 آذر ماه 1396  در  دانشكده دندانپزشكي اصفهان برگزار می گردد .

فراخوان مقاله

بدين وسيله از كليه همكاراني كه مايل به ارائه مقاله/پوستر در اين سمپوزیوم مي باشند تقاضا مي شود خلاصه مقالات خود را طبق "راهنمای تنظیم خلاصه مقاله" تنظیم نموده و حداكثر تا تاريخ 20 شهريور ماه از طریق سایت (.seminar.mui.ac.ir/3endo)  و یا آدرس الکترونیکی سمپوزیوم (symposium.3endo@gmail.com) ارسال نمایند.

بااحترام

دکتر مریم زارع جهرمی