سومین سمپوزیوم بین المللی انجمن اندودانتیست های ایران و اولین همایش جامع انجمن اندودانتیست های ایران شعبه استان اصفهان

توضیحات مهم برای ارسال مقاله

31 تیر 1396

لطفا توجه فرمایید...

توضیحات مهم برای  ارسال مقاله

• مهلت ارسال خلاصه مقاله تا تاریخ 20/6/96 می باشد.
  • اطلاع رسانی به سخنرانان محترم در خصوص پذیرش مقاله، نحوه تهیه پوستر و یا سخنرانی تا تاریخ 20/7/96 می باشد.
  • نوع ارائه مقاله (سخنرانی / پوستر) توسط کمیته علمی همایش و با در نظر گرفتن تعداد مقاله های پذیرفته شده و همچنین تمایل ارائه دهنده مقاله مشخص میگردد.
  • هر سخنران می تواند فقط یک مقاله جهت ارائه در همایش ارسال نماید. مشارکت در بیش از یک مقاله بلامانع است. همچنین ارسال چکیده مقاله تحقیقاتی که اصل آن در یک مجله چاپ شده است بلامانع می باشند.
  • مقاله های مرتبط با تم همایش (بیومتریال  در اندودانتیکس) در اولویت میباشند.
  • داوری مقاله های ارسالی در کمیته علمی همایش منوط به رعایت کامل « راهنمای نگارش خلاصه مقاله» می باشد.
  • ارسال مقاله از طریق سایت اینترنتی و همچنین ایمیل همایش می باشد.