مهلت ارسال خلاصه مقاله

ثبت نام جهت شرکت در همایش

ضرورت ارسال فایل های چکیده و اصل مقاله

4 اردیبهشت 1397

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند پس از ثبت مقاله خود باید با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله دو فایل به شرح زیر ارسال نمایید :

• فایل چکیده مقاله در فرمت word
  • اصل مقاله در فرمت  word

تنها هنگامی که هر دو فایل بالا ارسال شد وضعیت مقاله شما به حالت "دریافت مقاله" تغییر می کند و جهت ارسال برای داوری اماده می شود.

عدم ارسال هر کدام از فایل های اعلام شده تا مهلت مقرر باعث عدم ورود مقاله به مرحله داوری می گردد.

• فایل چکیده مقاله در فرمت word
  • اصل مقاله در فرمت  word

dirc@dnt.mui.ac.ir

اصفهان-خیابان هزار جریب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشکده دندانپزشکی -مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی