مهلت ارسال خلاصه مقاله

ثبت نام جهت شرکت در همایش

آغاز دریافت خلاصه مقالات

6 اردیبهشت 1397

دریافت خلاصه مقاله جهت چهارمین کنگره بین المللی ایمپلنت های دندانی که در تاریخ 3 الی 5 مرداد ماه 97 در دانشکده دندانپزشکی برگزار میگردد آغاز شده است

مهلت ارسال خلاصه مقاله تا تاریخ 30 خرداد ماه 97 خواهد بود

برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه روش تدوین مقاله مراجعه فرمایید.

دریافت خلاصه مقاله جهت چهارمین کنگره بین المللی ایمپلنت های دندانی که در تاریخ 3 الی 5 مرداد ماه 97 در دانشکده دندانپزشکی برگزار می گردد آغاز شده است

مهلت ارسال خلاصه مقاله تا تاریخ 30 خرداد ماه 97 خواهد بود

برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه روش تدوین مقاله مراجعه فرمایید.

dirc@dnt.mui.ac.ir

اصفهان-خیابان هزار جریب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشکده دندانپزشکی -مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی