استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

روزشمار

اختصاص 5 جایزه ویژه جهت پوسترهای برتر

26 بهمن 1395

با نظر کمیته علمی همایش، به 5 پوستر برگزیده ارائه شده در همایش، با در نظر گرفتن معیارهای محتوای علمی، نحوه نگارش و وضعیت صفحه آرایی جوایز ویژه ای تعلق خواهد گرفت.

ورود و ثبت نام

icemu@mui.ac.ir

icemu4@gmail.com

اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرّم، مرکز درمانی تحقیقاتی حضرت صدیقه طاهره(س) - مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم، واحد همایش ها و روابط بین الملل