استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

روزشمار

ضرورت ثبت نام در سامانه آموزش مداوم

26 بهمن 1395

از همکارانی که قصد دریافت امتیاز بازآموزی از این همایش را دارند درخواست دارد، پس از مشخص شدن امتیاز بازآموزی کنگره، حداکثر تا یک روز قبل از شروع برنامه از طریق صفحه کاربری خود در سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی استان محل اقامت به صورت آنلاین ثبت نام نمایند. در غیر این صورت دبیرخانه همایش هیچگونه تعهدی نسبت به صدور گواهی بازآموزی نخواهد داشت.

ورود و ثبت نام

icemu@mui.ac.ir

icemu4@gmail.com

اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرّم، مرکز درمانی تحقیقاتی حضرت صدیقه طاهره(س) - مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم، واحد همایش ها و روابط بین الملل