استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

روزشمار

لزوم بارگذاری فایل خلاصه مقاله

10 اسفند 1395

به اطلاع کلیه شرکت کنندگلن گرامی که نسبت به ارسال خلاصه مفاله اقدام می نمایند می رساند، بارگذاری فایل خلاصه مقاله (با فرمت Word) در حساب کاربری ارسال کننده جهت بررسی خلاصه مقالات ضروری است و در صورت عدم بارگذاری فایل یاد شده، خلاصه مقاله مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

ورود و ثبت نام

icemu@mui.ac.ir

icemu4@gmail.com

اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرّم، مرکز درمانی تحقیقاتی حضرت صدیقه طاهره(س) - مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم، واحد همایش ها و روابط بین الملل