استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

روزشمار

اعلام نتایج داوری مقالات

9 فروردین 1396

ضمن تشکر از کلیه اساتید و پژوهشگران ارجمند، بدینوسیله فهرست نهایی مقالات پذیرفته شده جهت ارائه در فرم پوستر در قالب جدول  پیوست اعلام می گردد. لازم به ذکر است...

جهت سهولت جستجو، فهرست یاد شده بر اساس حرف اول نام خانوادگی فرد ارسال کننده خلاصه مقاله مرتب گردیده است. لازم به ذکر است ساعات نصب پوسترها صبح ها از ساعت 8 الی 12 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الی 18 می باشد که زمانبندی آن متعاقبا" از طریق همین سایت به اطلاع خواهد رسید. همچنین به اطلاع می رساند به پنج پوستر برگزیده (با توجه به ملاک های محتوای علمی، رعایت ضوابط آماده سازی و آراستگی ظاهری) جوایز ویژه ای تعلق خواهد گرفت.

خواهشمند است پیش از آماده سازی پوستر خود، راهنمای تهیه پوستر موجود در سایت همایش را حتماً مطالعه فرمایید

Accepted Poster Presentations - 6th ICEMU .pdf

ورود و ثبت نام

icemu@mui.ac.ir