روش تهیه پوستر

1 آذر 1395

باتوجه به حجم بسيار زياد از مقالات ارسال شده به دبيرخانه همايش و عدم امکان ارائه آنها بصورت سخنراني، عمده مقالات در غالب پوستر در زمانهاي معين ارائه ميگردند که برنامه زمانبندي آن بزودي)و پس از ارسال هزينه ثبت نام در همايش )اعلام خواهد شد. بنابراين تلاش براين است که پوسترها به نحوي تهيه شوند که شرکت کنندگان در زمانهاي تعيين شده و کوتاه براحتي بتوانند موضوعات مورد علاقه خود را مورد مطالعه قرار دهند
روش تهيه پوستر
پوسترها برحسب شماره پوستر (شماره پانل)هاي ارائه شده از سوي همايش بصورت عمودي و در ابعاد حدودي 120 ×90 سانتي متر و به زبان انگليسي و فارسي (مطابق زبان نگارش مقاله) به گونه اي تهيه شوند که مشاهده و مطالعه مطالب آن در حالت افقي از سهولت ممکن برخوردار باشد. پوستر بايد داراي عنوان مشخص (همان عنوان ارسال شده به همايش) باشد که در بالاي پوستر با فونت Times new Romanبراي مفالات انگليسي و فونت نازنين براي مفالات فارسي با اندازه 45 در زير آرم سمينار که از لينک زير قابل دانلود است، قرار گيرد. در زير عنوان مقاله با يک خط فاصله و با اندازه کوچکتر ( اندازه 36) نام نويسندگان ذکر گردد. زير نام ارائه دهنده مقاله خط کشيده شود. در خط جداگانه بعدي نشاني دانشگاه يا موسسه محل انجام تحقيق با اندازه 28 نوشته شود. عناوين بخش ها با اندازه 36، متن اصلي مقاله شامل مقدمه، مواد و دستگاه ها، روش ها و نتايج با اندازه 26 و منابع با اندازه 20 نوشته شود و شکل ها و نمودارها، جداول و بحث و جمع بندي بنا به سليقه ارائه دهنده بنحوي تنظيم شود که حداقل از فاصله يک متري قابل رويت و خواندن باشد.
انتظار ميرود به منظور جاذبه بيشتر از طرح، تصوير و اشکال ابداعي و جهت چاپ پوستر از کاغذ نوع مقوايي (ساده، مات يا گلاسه به دلخواه) استفاده شودو از نوشتن مطالب زياد و تهيه پوستر در اندازه هايي غير از اندازه بيان شده جدا" خودداري گردد.
لازم بذکر است که براي تهيه پوستراز الگوي ارائه شده در سايت همايش استفاده نماييد (قرار گرفتن آرم همايش در منتهي اليه فوقاني پوستر الزامي است).

روش تهيه پوستر

health1395@gmail.com

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان -دانشکده پرستاری و مامایی - گروه سلامت جامعه و سالمندی