روش تهیه پوستر الکترونیک

1 آذر 1395

تهيه پوستر الکترونيک (E-poster): پوسترهاي کنگره بايد با استفاده از نرم افزار Microsoft PowerPoint تهيه گردند. بدين منظور رعايت موارد ذيل ضروري مي باشد:
تعداد صفحات (اسلايدها) بايد يک عدد باشد.
فرمت اسلايد مورد نظر بايد به صورت عمودي باشد (براي اين کار مي توانيد از منوي Design، به بخش Slide Orientation مراجعه کرده و گزينه Portrait را انتخاب نماييد).
.

تعداد صفحات (اسلايدها) بايد يک عدد باشد.
قسمت بالايي اسلايد بايد شامل لوگوي کنگره باشد (لوگو کنگره را مي توانيد با کليک روي اين متن دانلود نماييد).
عنوان مقاله را با فونتB Titr پررنگ و اندازه 22 وسط چين آماده نماييد. همچنين براي نگارش اسامي نگارندگان از فونت B Titrپررنگ و اندازه 16 وسط چين استفاده کنيد.
جهت عناوين قسمت هاي مختلف پوستر (مانند مقدمه، روش کار، ....)، فونت B Titrپررنگ و اندازه 20 را مورد استفاده قرار دهيد. همچنين براي متن پوستر از فونت B Mitraو حداقل اندازه 20 بهره گيرد.
سعي نماييد که بين متن و پيش زمينه اسلايد بيشترين تضاد (Contrast) وجود داشته باشد.
در صورت تمايل به بهره گيري از تصاوير در متن اسلايد، آن ها را در قالب فرمت هاي *.jpg و يا *.pnjمورد استفاده قرار دهيد.
محتواي اسلايد آماده شده مي بايستي فاقد انيميشن، فايل صوتي و يا فايل ويديوئي باشد.
حجم فايل نهايي نبايد بيشتر از 3 مگا بايت باشد.

health1395@gmail.com

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان -دانشکده پرستاری و مامایی - گروه سلامت جامعه و سالمندی