ضرورت ارسال فایل های مقاله

27 تیر 1395

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند .

اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند پس از ثبت مقاله خود باید با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله دو فایل به شرح زیر ارسال نمایید :

• فایل چکیده مقاله به زبان انگلیسی در فرمت word
  • فایل چکیده مقاله به زبان انگلیسی در فرمت PDF

تنها هنگامی که هر دو فایل بالا ارسال شد وضعیت مقاله شما به حالت "دریافت مقاله" تغییر می کند و جهت ارسال برای داوری اماده می شود.

عدم ارسال هر کدام از فایل های اعلام شده تا مهلت مقرر باعث عدم ورود مقاله به مرحله داوری می گردد

داخلی 4515

تلفن جذب اسپانسر: 09133888860 خانم کیانی

fat.famoori@gmail.com