پيام دبيرعلمی همایش

16 مرداد 1395

پيام دبيرعلمی همایش

اساتید فرهیخته، همکاران و پژوهشگران گرامی

حمد وسپاس پروردگار بزرگ را که توفیق برگزاری همایش سراسری تازه ها و چالش های گوارش، کبد و تغدیه کودکان را درپایتخت فرهنگی ایران اسلامی را به ما عنایت فرمود. همانطور که مستحضرید بسیاری از کودکان در کشورهای در حال توسعه از سوء تغذیه رنج می برند، که می تواند خود زمینه ساز مشکلات فردی وهم چنین معضلات اجتماعی – اقتصادی آینده باشد. ضمنأ به علت کم تحرکی و تغذیه نامناسب آمار چاقی و اضافه وزن در کشور ما به موازات دیگر کشورها رو به افزایش است. سازمان بهداشت جهانی بارها نگرانی خود را در این موارد ابراز نموده است. به علاوه تعداد زیادی از شیرخواران و کودکان در میهن عزیز ما ازمشکلات گوارشی و کبدی رنج می برند. لذا به دلیل اهمیت پیشگیری ودرمان مناسب و مقتضی موارد مذکور، با استعانت از پرورگار منان تصمیم برآن شد که همایش سه روزه ای تحت عنوان تازه ها و چالش های گوارش، کبد و تغذیه کودکان و نوجوانان ایران را برگزار نموده تا با آخرین دستاورد ها و تازها در این زمینه ها به بحث و تبادل نظر با دانشمندان و اساتید صاحب نظر در این رشته ها بپردازیم.

این همایش از تاریخ 3 الی 5 آذرماه 1395 روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه در مجموعه تالارهای گسترش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اساتید برجسته و مجرب ازسراسر ایران برگزار خواهد گردید. با همت و تلاش دست اندرکاران همایش برای متخصصصین کودکان، فوق تخصصین گوارش کودکان، فوق تخصصین عفونی اطفال، فوق تخصصین ایمیونولوژی و الرژی ، فوق تخصصین جراحی کودکان، متخصصین داخلی، متخصصین و فوق تخصصین عفونی و پزشکان عمومی امتیاز بازآموزی منظورشده است.امید است سخنرانی های جامع و مباحث ارائه شده در این همایش بتواند راه گشای معضلات موجود در این عرصه و گامی در جهت ارتقای سطح سلامت وبهداشت جامعه باشد.

در پایان ضمن آرزوی اقامتی خوش و بیاد ماندنی در شهرتاریخی اصفهان، مراتب قدردانی خود را از کلیه اساتید و شرکت کنندگان محترم که با حضور خود باعث افزایش بارعلمی این همایش خواهند شد، ابراز می نمایم.

دکتر  دکترفاطمه فاموری

دبیر علمی همایش

پیام رئیس دانشگاه.pdf (518.27 kb)

داخلی 4515