هزینه ثبت نام شرکت در همایش

16 مرداد 1395

فوق تخصصین گوارش کودکان، متخصصین کودکان، فوق تخصصین عفونی کودکان، فوق تخصصین ایمیونولوژی و جراحی کودکان

102000 تومان

متخصصین داخلی و عفونی و فوق تخصصین عفونی و پزشکان عمومی

69000 تومان

واریز وجه ثبت نام به حساب جاری همراه شماره  198167751 بانک رفاه شعبه ی امیر کبیر اصفهان کد 1000 بنام دکتر فاطمه فاموری و دکتر پیمان نصری  و ارسال اسکن فیش به ایمیل دبیر خانه.در این صورت تقاضا می شود اصل فیش را در زمان شرکت در همایش همراه داشته باشید.

ثبت نام حضوری در محل کنگره تا ساعت 9:30 صبح روز اول.

تذکر بسیار مهم:از همکارانی که قصد دریافت امتیاز بازآموزی از این همایش را دارند درخواست دارد با توجه به اهمیت ثبت نام الکترونیکی,پس از مشخص شدن امتیاز بازآموزی کنگره حداکثر تا یک روز قبل از شروع برنامه از طریق صفحه ی کاربردی خود در سامانه ی آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی استان محل اقامت به صورت آنلاین ثبت نام نمایند;در غیر اینصورت دبیرخانه همایش هیچگونه تعهدی نسبت به صدور گواهی بازآموزی نخواهد داشت.

داخلی 4515

تلفن جذب اسپانسر: 09133888860 خانم کیانی

fat.famoori@gmail.com

دبیرخانه همایش: اصفهان- میدان جمهوری اسلامی- انتهای خیابان امام خمینی (ره)- بیمارستان کودکان امام حسین (ع)- طبقه همکف