زمان باقیمانده

اطلاعیه4-خیلی فوری

20 خرداد 1397

با تشکر از پژوهشگران گرامی که نسبت به ثبت نام وارسال آثار خود در سامانه همایش اقدام نموده اند.به اطلاع می رساند بنابر درخواست مکرر همکاران ،زمان ارسال  مقاله،پیشنهاد و نوآوری و تجربیات شما تا 25 خرداد 97 تمدیدشد.

خبر ویژه:کمیته علمی و اجرایی همایش پبشنهاد نمود تا به نفرات برتر هر بخش(مقاله،پیشنهادونوآوری،تجربه)  جوایز ویژه ای در انتهای مراسم روز همایش اعطا شود.

تماس با دبیرخانه همایش

03137925157  دبیرخانه علمی

و دبیرخانه اجرایی03136674481

hmerc@mng.mui.ac.ir