سومین همایش بین المللی و هشتمین همایش سراسری آموزش بهداشت و ارتقای سلامت---- یکم تا سوم شهریور 1396----اصفهان- ایران

روز شمار

0098-3137923247(دکتر فتحیان)

ihepc.isf@gmail.com

اصفهان- میدان آزادی- خ هزار جریب- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان- دانشکده بهداشت

آماده سازي پوستر براي ارائه در همایش

20 آبان 1395

جهت تهیه پوستر براي ارائه در همایش بین‌المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، به مواردی که در زیر اشاره می شود توجه فرمایید:

در بخش پوستر نويسنده مقاله مورد نظر بايد مجموعه مطالب خود را در قالب يك پوستر با ابعاد مشخص و با كمك گرفتن ازجذابيت هاي بصري در معرض ديد عموم قرار دهد.

نرم افزارهاي پيشنهادي براي تهيه پوستر

Adobe Photoshop,Microsoft Office PowerPoint,Microsoft Office publisher

روش آماده سازي پوستر

لطفا در تهيه پوستر به نكات زير توجه شود:
پوستر به زبان انگليسي باشد.
متن پوستر بايد توسط كارشناسان مسلط به زبان انگليسي بازنگري شود و فاقد اشكالات گرامري، ديكته اي وجمله بندي باشد.

چارچوب طراحي پوستر

اندازه پوستر: طبق قوانين بین‌المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت اندازه ی پوستر باید 100×70 باشد.
مطالب از حاشيه پوستر حداقل 3 سانتي متر فاصله داشته باشد.
فاصله خطوط 1.5 باشد.
بين هر قسمت با بخش بعدي يك سطر فاصله كافي است.
در تمامي بخش هاي پوستر فونتTimes New Romans  را انتخاب كنيد.
رنگي يا سياه وسفيد بودن پوستر انتخابي است.
انتخاب رنگ پس زمينه براي پوستر اختياري است.
سعي شود از عكس به عنوان پس زمينه استفاده نشود.
از تصاوير طرح انجام شده در پوستر استفاده شود و از درج عكس هاي متفرقه خودداري شود.
اگر پوستر با زمينه رنگي ترجيح مي دهيد، بهتر است از رنگ هاي روشن مانند خاكستري، كرم، صورتي روشن يا ليمويي روشن استفاده شود؛ همچنين مي توانيد از حاشيه هايي با رنگ هاي متضاد به دور جداول خود استفاده كنيد.
بهترين كاغذ براي چاپ پوستر كاغذ کُتد (Coated) است؛ توصيه مي شود پوستر خود را لمينت كنيد تا زيباتر به نظر برسد.
لوگوي همايش در سمت راست و لوگوي دانشگاه در سمت چپ قرار گيرد.

چارچوب علمي پوستر

پوستر در بر گيرنده عنوان، اسامي نويسندگان و آدرس آن ها در زير اسامي، مقدمه، مواد و روش ها، نتايج و بحث، نتيجه گيري نهايي و فهرست منابع باشد.
از نوشتن چكيده خوداري كنيد.
عنوان مقاله در پوستر با قلم(Times New Romans) اندازه 44 باشد و تا حد ممكن حداكثر 10 كلمه باشد.
اسامي نويسندگان در زير عنوان و به ترتيب نام و نام خانوادگي درج شود. در زير اسامي، آدرس نگارندگان مشخص شده و نام نويسنده مسئول با علامت ستاره (*) به همراه آدرس پست الكترونيك مشخص شود. فونت عنوان بزرگ تر از فونت متن باشد به طوري كه از فاصله 2 متري قابل خواندن باشد.
متن پوستر اعم از مقدمه، مواد و روش ها، نتايج و بحث و نتيجه گيري با قلم (Times New Romans) اندازه32-28 و عناوين اصلي با قلم مشابه فقط به صورت (Bold) نوشته شود.
ابعاد تصاوير بهتر است از 12×18 سانتي متر كوچك تر نباشد.
عناوين جداول در بالا و عناوين تصاوير و نمودارها در پايين آن ها خواهد آمد.
مقدمه شامل طرح مسئله، اهميت و سوابق تحقيق حداكثر تا 10 درصد حجم فضاي پوستر را در برگيرد.
مواد و روش ها، شامل شرح مراحل آزمايش همراه با ارزيابي هاي آماري و ارائه فرمول ها، حداكثر تا 25 درصد حجم فضاي پوستر را شامل مي شود.
نتايج و بحث و نتيجه گيري، شامل خلاصه اي از نتايج بدست آمده و تفسير و كاربردهاي آن ها، حداكثر 60 درصد فضاي پوستر را شامل مي شود.
فهرست منابع، حداكثر 5 درصد فضاي پوستر را شامل مي شود و باید  بر اساس فرمت ونکوور باشد.

. حضور نويسنده مسئول يا يكي از همكاران نويسنده در روزهای کنگره در زمان های تعیین شده كنار پوستر جهت توضيح الزامي است.

ورود- ثبت نام

poster
استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش