سیزدهمین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی ایران و هفدهمین کنگره بین المللی MMESA

ضرورت ارسال فایل های چکیده مقاله

15 آبان 1395

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند پس از ثبت مقاله خود باید با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله دو فایل به شرح زیر ارسال نمایید :

• فایل چکیده مقاله در فرمت word
  • فایل چکیده مقاله  در فرمت  pdf

تنها هنگامی که هر دو فایل بالا ارسال شد وضعیت مقاله شما به حالت "دریافت مقاله" تغییر می کند و جهت ارسال برای داوری اماده می شود.

عدم ارسال هر کدام از فایل های اعلام شده تا مهلت مقرر باعث عدم ورود مقاله به مرحله داوری می گردد.

• فایل چکیده مقاله به زبان انگلیسی در فرمت word
  •  فایل چکیده مقاله به زبان انگلیسی در فرمت pdf

03136202020

داخلی:2661