اعلام نتایج داوری مقالات

3 آذر 1395

به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند که نتایج داوری خلاصه مقالات سومین کنگره پزشکی مولکولی از طریق لینک زیر قابل مشاهده است. زمان و مکان ارائه مقالات متعاقبا اعلام میگردد. از کلیه اساتید بزرگوار و دانشجویان گرامی که خلاصه مقاله آنها در کنگره پذیرفته شده است درخواست میگردد که جهت تهیه پوستر و سخنرانی خود به نکات و دستورالعمل ارئه شده در بخش راهنمای تهیه پوستر توجه و عنایت کافی مبذول فرمایند....

شرکت کنندگان محترم در کنگره میبایست حداکثر تا تاریخ 12 آذرماه از طریق سایت کنگره با پرداخت هزینه، ثبت نام خود را نهایی کنند.

راهنمای تهیه پوستر.docx (18.20 kb)

نتایج نهایی داوری مقالات(1).docx (32.65 kb)

(پاسخگویی از ساعت 10-17 شنبه تا چهارشنبه)

شماره نمابر: 36688597-031