قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه دانشجویی

6 آذر 1395

به توفیق الهی و با حمایت معاونت محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ظرفیت محدودی جهت اسکان و پذیرایی از دانشجویان شرکت کننده در کنگره در نظر گرفته شده است که با هزینه اندک دانشجویی امکان بهره مندی این عزیزان را از شرایط اقامت و تغذیه در طول مدت اقامت در اصفهان (در بازه زمانی 24 آذرماه لغایت 27 آذرماه) فراهم می سازد.

از انجا که این ظرفیت محدود می باشد، اولویت با دانشجویان عزیز شهرستانی است که مقاله آنها در کنگره پذیرفته شده باشد و نیز، ثبت نام خود را زودتر قطعی کرده باشند.

دانشجویان محترمی که متقاضی استفاده از تسیهیلات اقامتی دانشجویی کنگره می باشند، لازم است از طریق ارسال پیامک به شماره های زیر، نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، محل سکونت، کد مقاله (درصورت ارائه مقاله) و بازه زمانی که قصد اقامت در اصفهان را دارند اعلام نمایند.

در ادامه و در صورت تایید مشخصات، پیام تایید برایشان ارسال خواهد شد، در غیر اینصورت حتما با شماره های اعلام شده از ساعت 10 تا 12 صبح روزهای کاری هفته تماس حاصل نمایید. در ضمن، آخرین مهلت ثبت نام جهت استفاده از خوابگاه دانشجویی، پنجشنبه 10 آذرماه می باشد.

هزینه دقیق هر شب اقامت این عزیزان متعاقبا اعلام می گردد.

شماره هماهنگی اسکان دانشجویی جهت برادران: 09357192075 (آقای دکتر مرید نیا)

شماره هماهنگی اسکان دانشجویی جهت خواهران: 09339226492(خانم دکتر رحیم منش)

(پاسخگویی از ساعت 10-17 شنبه تا چهارشنبه)

شماره نمابر: 36688597-031