قابل توجه مشمولین امتیاز آموزش مداوم

8 آذر 1395

نظر به اینکه سومین کنگره کشوری پزشکی مولکولی مشمول امتیاز بازآموزی برای گروه های مختلف پزشکی می باشد، عزیزانی که قصد استفاده از این امتیاز را دارند، حتما بایستی از طریق سایت آموزش مداوم، اقدام به ثبت نام نمایند و هزینه آموزش مداوم (40 هزار تومان) را نیز پرداخت نمایند.

نکته مهم و قابل توجه اینکه، همکاران عزیزی که از طریق سایت آموزش مداوم اقدام به ثبت نام می کنند، جهت بهره مندی از تسهیلات شرکت در کنگره از قبیل دریافت گواهی حضور در کنگره، ارائه مقاله و نیز پذیرایی دو وعده ناهار در دو روز برگزاری کنگره، حتما باید از طریق سایت کنگره ثبت نام خود را با پرداخت هزینه شرکت در کنگره قطعی نمایند و این هزینه ارتباطی به هزینه آموزش مداوم ندارد.

شایان ذکر است که هزینه ثبت نام در کنگره بعد از تاریخ 15آذرماه افزایش یافته و شرکت کنندگان موظف به پرداخت هزینه مطابق با جدول تعیین شده هستند. آخرین مهلت جهت پرداخت هزینه و قطعی کردن ثبت نام، سه شنبه 23 آذرماه می باشد

نوع حضور در کنگره

هزینه ثبت نام تا تاریخ 15آذرماه 95

هزینه ثبت نام از تاریخ 16آذرماه 95