ثبت نام در کارگاه های جانبی کنگره

14 آذر 1395

به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند، کارگاه های جانبی کنگره در روز اول و دوم همایش، با ظرفیت محدود و بر اساس جدول زمان بندی زیر، پذیرای محققین ارجمند می باشد. متقاضیان شرکت در کارگاه های جانبی، بایستی از طریق همین سایت نسبت به ثبت نام و پرداخت هزینه اقدام نمایند. با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش هر کارگاه، توصیه می گردد هرچه سریع تر نسبت به ثبت نام اقدام فرمایید.

ثبت نام کارگاه ها از طریق منوی ثبت نام و آیتم گزینه های جانبی انجام می پذیرد.

برنامه کارگاه های کنگره پزشکی مولکولی به شرح زیر می باشد

(پاسخگویی از ساعت 10-17 شنبه تا چهارشنبه)

شماره نمابر: 36688597-031

آدرس کانال تلگرام کنگره:

2016molmedcongress@gmail.com

اصفهان، میدان آزادی، خ هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشکده پزشکی، گروه ژنتیک و بیولوژی مولکولی، دبیرخانه سومین کنگره پزشکی مولکولی