برنامه زمان بندی روز کنگره

16 آذر 1395

به اطلاع شرکت کنندگان محترم سومین کنگره پزشکی مولکولی می رساند، جدول زمان بندی ارائه سخنرانی و پوسترها در لینک های زیر موجود میباشد

برنامه سخنرانی در سالن اصلی.docx (19.82 kb)

برنامه سخنرانی کوتاه در سالن فرعی.docx (19.17 kb)

برنامه زمان بندی پوستر ها.docx (28.86 kb)

(پاسخگویی از ساعت 10-17 شنبه تا چهارشنبه)

شماره نمابر: 36688597-031

آدرس کانال تلگرام کنگره:

2016molmedcongress@gmail.com

اصفهان، میدان آزادی، خ هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشکده پزشکی، گروه ژنتیک و بیولوژی مولکولی، دبیرخانه سومین کنگره پزشکی مولکولی