تور اصفهان گردی رایگان سومین کنگره پزشکی مولکولی کشور

23 آذر 1395

کمیته اجرایی کنگره با همکاری شهرداری و سازمان میراث فرهنگی اصفهان تور اصفهان گردی برای بازدید از کاخ موزه چهل ستون، مسجد شیخ لطف الله و مسجد امام در عصر روز جمعه 26 آذر ماه از ساعت 14تا 19 ترتیب داده است. علاقمندان برای ثبت نام و رزور تور پیش بینی شده می­توانند در روز برگزاری کنگره به همکاران ما در بخش ثبت نام تور مراجعه نمایند.

آرزوی ما این است که بتوانیم اوقاتی خوش و خاطره انگیز را در شهر تاریخی و زیبای اصفهان برای شما شرکت کنندگان عزیز فراهم آوریم.

کمیته اجرایی کنگره با همکاری شهرداری و سازمان میراث فرهنگی اصفهان تور اصفهان گردی برای بازدید از کاخ موزه چهل ستون، مسجد شیخ لطف الله و مسجد امام در عصر روز جمعه 26 آذر ماه از ساعت 14تا 19 ترتیب داده است. علاقمندان برای ثبت نام و رزرو تور پیش بینی شده می­توانند در روز برگزاری کنگره به همکاران ما در بخش ثبت نام تور مراجعه نمایند.

(پاسخگویی از ساعت 10-17 شنبه تا چهارشنبه)

شماره نمابر: 36688597-031

آدرس کانال تلگرام کنگره:

2016molmedcongress@gmail.com

اصفهان، میدان آزادی، خ هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشکده پزشکی، گروه ژنتیک و بیولوژی مولکولی، دبیرخانه سومین کنگره پزشکی مولکولی