همایش سراسری استئوآرتریت: از تحقیق تا بالین

با کنگره استئوارتریت همراه باشید

14 مرداد 1396

زمان کوتاهی تا پایان مهلت ارسال مقاله به کنگره کشوری استئوآرتریت: از تحقیق تا بالین باقی مانده. این کنگره کشوری دارای حداکثر امتیاز بازآموزی برای متخصصان ارتوپدی، روماتولوژی، فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، کاردرمانی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی، ژنتیک، پرستاری، طب سالمندان، داروسازی و سایر رشته های مرتبط در مقاطع مختلف تحصیلی می باشد.

در این گردهمایی که به شیوه ای نوین و متفاوت با کنگره های مرسوم در سطح کشور برگزار می گردد بیش از ۷۰ استاد برتر و شناخته شده تجربیات و دانش خود در زمینه های مرتبط با استئوآرتریت مفاصل مختلف بدن، علت، عوارض، هزینه ها، درمان و استراتژی های پیشگیری و سیاستگذاری در اختیار علاقمندان خواهند گذاشت.

نشست های تخصصی، گردهمایی های صاحب نظران، همایش شهروندی در کنار ارائه مقالاتتون سخنرانان مدعو، پانل های چند رشته ای، کارگاه های عمومی و تخصصی و نمایشگاه پوستر تجربه ای ناب از هم اندیشی برترین های کشور را به نمایش خواهد گذاشت.

برنامه های تفریحی جذاب پیش بینی شده در کنار این گردهمایی بزرگ علمی سفر شما به اصفهان را به یادمانی ترین بازدید شما شهر گنبدهای فیروزه ای خواهد کرد.

می توانید آخرین اخبار کنگره را در کنار تازه ترین یافته های علمی و بالینی از تغذیه و سلامت روان تا جراحی در کانال تلگرام کنگره دنبال کنید

@osteoarthritis_research

آخرین مهلت ارسال مقالات: ۱۵ مردادماه