روز شمار کنگره سیزدهم ارتوز و پروتز
تا روز برگزاری همایش :

تمدید مهلت ارسال مقالات تا 15 بهمن ماه 1397

29 دی 1397

به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند، پیرو درخواستهای مکرر شما عزیزان، مهلت ارسال مقالات به سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز تا پانزدهم بهمن ماه 1397 تمدید شد و لازم است که پژوهشگران محترم پروسه ثبت نام در سامانه همایش و ارسال مقاله را به روزهای پایانی موکول نکنند تا کار دریافت مقالات بدون گرفتاری فنی در سامانه همایش انجام شود. لازم به ذکر است تاریخ مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

دبیرخانه علمی و اجرایی: اصفهان ـ خیابان هزارجریب ـ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ـ دانشکده علوم توانبخشی ـ معاونت پژوهشی