درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

کد تخفیف اسنپ

25 مهر 1396

نخستین کنگره تغذیه ورزشی ایران  از ۲۶ تا ۲۸ مهر با همکاری اسنپ، در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود.
ما برای رفت و آمد شما به محل برگزاری این رویداد سرویس ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.
اگر تا امروز از اسنپ استفاده نکرده‌اید می‌توانید با کد تخفیف snc2017 از تخفیف ۵۰٪ (تا سقف ۵۰۰۰ تومان) در اولین سفر خود استفاده کنید.
اگر کاربر اسنپ هستید با کد تخفیف snc20 می‌توانید از تخفیف ۲۰٪ (تا سقف ۲۰۰۰ تومان) برای رفت و برگشت خود استفاده کنید.
برای استفاده از این تخفیف‌ها کافیست بعد از تعیین مبدا و مقصد، عبارت مورد نظر را در قسمت «کد تخفیف» ثبت کرده و درخواست اسنپ دهید.
دانلود: bit.ly/snpcngr

*اسنپ، دربست، ارزان‌تر از همیشه*