درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

معرفی Prof. Ronald J Maughan

9 بهمن 1395

پرفسور موگان از اعضاء علمی کالج آمریکایی پزشکی ورزشی می باشد که در سال 2007 جایزه برترین استناد کننده را از این سازمان دریافت کرده است. ایشان همچنین عضو انجمن فیزیولوژی، انجمن تغذیه، انجمن انجمن بیومکانیک و انجمن تحقیقات پزشکی می باشد. وی همچنین مدیر گروه فیزیولوژی ورزش و انسان انجمن فیزیولوژی برای 10 سال می باشند. وی همچنین از جانب کمیته بین المللی المپیک به عنوان رئیس گروه تغذیه ورزشی این کمیته در سال2002برگزیده شده است. پرفسور موگان در کسوت مشاور نیز تجربیات بسیاری از قبیل مشاور وزیر ورزش بریتانیا، مشاور فدراسیون دو میدانی، مشاور فیفا، مشاور شورای ورزش ایرلند در کارنامه دارد. وی همچنین درسال 2006 مشاور مجلس عوام انگلیس در حوزه افزایش فن آوری در ورزش بوده است.

98-3136616017+

98-3136616021+