درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

آغاز بکار کانال اطلاع رسانی اولین کنگره تغذیه ورزشی ایران

با معرفی کانال به دوستان خود ما را در اطلاع رسانی بهتر یاری نمایید.

جهت اطلاع رسانی مطلوب و سریع به علاقه مندان به شرکت در اولین کنگره تغذیه ورزشی ایران، دبیرخانه کنگره کانال اطلاع رسانی این کنگره را راه اندازی کرد. لذا از کلیه علاقه مندان دعوت می شود با عضویت در این کانال اخبار مربوط به کنگره را دریافت نمایند. همچنین با معرفی کانال به دوستان خود ما را در اطلاع رسانی بهتر یاری نمایید.

98-3136616017+

98-3136616021+