تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

معرفی پرفسور Susan Shirreffs

30 بهمن 1395

پرفسور سوزان شرف (Susan Shirreffs)دارای مدرک دکتری فیزیولوژی انسانی از دانشگاه آبردین می باشد. او در طی 16 سال گذشته در حوزه فیزیولوژی تمرین و تغذیه به تحقیق، پژوهش و تدریس اشتغال داشته است. وی همچنین در هر دو حوزه فیزیولوژی و تغذیه کتاب های را نیز تالیف کرده است. پرفسور Susan Shirreffs عضو هیئت تحریریه مجله بین المللی تغذیه ورزشی و متابولیسم ورزش، پزشکی و علوم در ورزش، مجله علوم ورزش و مجله آسیایی ورزش و علوم ورزشی است.

2035

98-3136616017+