تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

آموزش تصویری ثبت نام در کنگره

28 اردیبهشت 1396

قابل توجه اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به ثبت نام در اولین کنگره تغذیه ورزشی ایران-اصفهان، لطفا قبل از اقدام به ثبت نام، فایل تصویری ثبت نام در کنگره را جهت سهولت در امر ثبت نام و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل و اتلاف وقت مشاهده فرمایید.

98-3136616017+

98-3136616021+