درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

دوره های آموزشی ویژه مربیان و ورزشکاران در حاشیه کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران برگزار میگردد

30 خرداد 1396

دبیر کمیته علمی اولین کنگره تغذیه ورزشی ایران در مصاحبه با سایت هیات پزشکی ورزشی استان اصفهان گفت: با همکاری هیات پزشکی ورزشی استان اصفهان و اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان و در پی جلسات متعدد کمیته علمی و کمیته اجرایی اولین کنگره بین المللی تغذیه ورزش ایران، دوره ها و سمینارهای ویژه مربیان ورزشی رشته های بسکتبال، والیبال، هندبال، بدنسازی و پرورش اندام، کشتی رزمی ها(تکواندو، ووشو، کونگ فو، جودو، ورزشهای رزمی، کاراته و...)، شنا و شیرجه و واترپولو و نجات غریق طی ۳ روز با حضور برترین اساتید کشور، مهمانان خارجی و قهرمانان بزرگ ملی و در حاشیه این کنگره برگزار خواهد شد. دکتر دانشور دبیر اجرایی کنگره نیز با تاکید بر اهمیت این کارگروهها افزود: با همکاری و هماهنگی حامیان کنگره و پس از تایید کمیته علمی کنگره در حاشیه کنگره تغذیه کارگروهها و دوره های آموزشی تخصصی ویژه مربیان، ورزشکاران و طیف های مختلف ورزشی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است اولین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران ۲۶ تا ۲۸ مهرماه ۱۳۹۶ در اصفهان برگزار خواهد شد.

98-3136616017+

98-3136616021+