تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

خلاصه مقالات پذيرفته شده در مجله با (ايندكس ) PUBMED و ISI چاپ خواهد شد

1 تیر 1396

طبق توافقات بعمل آمده با نشريات معتبر علمي ،مقالات منتخب و برتر به انتخاب هيات داوران، خلاصه مقالات پذيرفته شده در مجله با (ايندكسPUBMED  و  ISI ) چاپ خواهد شد.

دکتر رضا غیاثوند دبیر کمیته علمی اولین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران در مصاحبه با سایت هیات پزشکی ورزشی استان اصفهان خبر از توافقات بعمل آمده با نشريات معتبر علمي ،مقالات منتخب و برتر به انتخاب هيات داوران، خلاصه مقالات پذيرفته شده در مجله با (ايندكسPUBMED  و  ISI ) چاپ خواهد شد.

وی گفت این اقدام در راستای ارج نهادن به شرکت کنندگان و تقدیر از تلاش علمی ایشان صورت گرفته و آثار برتر در این مجلات به چاپ خواهد رسید.

98-3136616017+

98-3136616021+