درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

تکمیل مراحل ثبت نام

30 مرداد 1396

مهلت نهایی برای تکمیل مشخصات ثبت نام و پرداخت هزینه ها برای افرادی که تا تاریخ 96/5/29 ثبت نام اولیه کرده اند

پژوهشگران گرامی با توجه به اینکه هزینه ثبت نام کنگره در تاریخ های مختلف و بر اساس دانشجو یا غیر دانشجو بودن افراد متفاوت خواهد بود، بنابراین جهت بهره مندی از تخفیفات ثبت نام زود هنگام و دانشجویی و همچنین تکمیل مراحل ثبت نام خود هرچه سریعتر اقدام فرمائید.

پژوهشگرانی که از طرف دبیرخانه کنگره ایمیل دریافت نموده اند حداکثر تا تاریخ ذکر شده فرصت دارند که ثبت نام خود را نهایی کرده و مدارک خود را ارسال نمایند، در غیر این صورت ثبت نام افراد لغو شده و به روز افتتاحیه کنگره موکول خواهد شد

98-3136616017+

98-3136616021+