درباره همایش

این گردهمایی بین المللی با موضوع تغذیه ورزشی که یکی از مهم ترین موضوعات تاثیر گذار بر عملکرد ورزشی و همچنین در حفظ سلامت وپیشگیری از بیماریهای مزمن می باشد برگزار خواهد شد. موضوعات اصلی شامل جدیدترین مباحث علمی در زمینه نقش تغذیه صحیح در عملکرد ورزشی، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک، آب و الکترولیتها و مدیریت وزن ورزشکار در ورزشهایی که دسته بندی وزنی دارند که توسط سخنرانان مدعوع خارجی و داخلی، ارائه و نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی توسط پژوهشگران داخلی و خارجی و پانلهای پرسش و پاسخ و سمپوزیومها جهت ایجاد محیطی برای  تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغدیه و تربیت بدنی در ارائه رژیم های غذایی صحیح برای ورزشکاران، معرفی جدیدترین ابزار و وسایل ارزیابی وضعیت تغذیه ورزشکاران در این رشته، معرفی و برگزاری کارگاههای عملی و کاربردی در زمینه تعذیه ورزشی در اردوهای ورزشی، ورزشهای قدرتی، استقامتی و همچنین اهداء جوایز  پوسترهای برتر در سه روز برگزاری می باشد .

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات به دبیرخانه کنگره

1 مهر 1396

به علت درخواست تعدادی از اساتید، داشجویان و پژوهشگران محترم و با عنایت به شروع سال تحصیلی جدید و اطلاع رسانی مجدد این رویداد علمی، مهلت ارسال خلاصه مقالات و همچنین ویرایش آنها به مدت 10 روز (تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 مهرماه) تمدید شد. بدیهی است با توجه به زمان کوتاه تا شروع کنگره، این زمان قابل تمدید نخواهد بود.

ضمنا جهت سهولت و سرعت در مراحل داوری، خواهشمندیم روش صحیح تدوین خلاصه مقاله را بر اساس دستورالعمل اعلام شده رعایت فرمایید.

98-3136616017+

98-3136616021+